Dennis Trenning is een natuurgeneeskundig therapeut welke zich bezighoudt met de zelfherstellende vermogens van het menselijk lichaam. De behandelmethodiek met 4 systemen als uitgangspunt.

Onze werkwijze

Storingen

Wanneer er verstoringen op een of meerdere van deze pijlers plaatsvinden is het mogelijk dat een mens ongemak gaat ondervinden. Pijn, stijfheid, slecht slapen, of het niet meer goed en functioneel kunnen uitvoeren van dagelijkse taken zijn hiervan vaak kenmerken.

Al deze verstoringen hebben invloed op ons als mens en zullen als deze onbehandeld blijven ons leven minder aangenaam maken.

Er zijn meer verstoringen mogelijk als hierboven genoemd. Dit is slechts een voorbeeld van wat het meeste voorkomt.

pamedre-pijlers.png
1Controle problemen kunnen ontstaan door de verstoringen op de andere 3 peilers. Voorbeelden hiervan zijn: schietende brandende pijn, krachtverlies, dingen niet goed voelen, overspannen zijn. Of zoals vaak omschreven wordt “het voelt doof aan” alsof ik op mijn arm geslapen heb. Of het gesprek ging wel goed maar mijn gevoel klopte niet.
2Spierzwakte of spierpijn. Dit kan ontstaan omdat er gewrichten vast staan of omdat ons lichaam stabiliteit probeert te creëren dmv spierspanning verhoging enerzijds en verlaging anderzijds dit is veelal een aanpassing op iets anders in het lichaam wat niet helemaal goed gaat. Dit noemt men een disbalans en dat is een signaal dat er iets niet goed gaat.
3Niet mobiel zijn ofwel stijfheid van de gewrichten. Dit kan gepaard gaan met pijn en/of verlies dagelijkse functionaliteit. Een ervaring die mensen veel uitspreken is “alles lijkt steeds minder makkelijk te gaan” of ik ben zo moe.
4Emotionele problemen. Voorbeelden hiervan zijn: veel blijven hangen in herhaaldelijk dezelfde gedachten of een onbedoelde voorliefde hebben met een bepaald soort emotie. Bijvoorbeeld altijd boos denken, standaard reageren uit angst, of simpelweg denken dat je geen kant op kunt enz.

Voorbeelden verstoringen op de basis pijlers

Dennis Trenning is een natuurgeneeskundig therapeut welke zich bezighoudt met de zelfherstellende vermogens van het menselijk lichaam. De behandelmethodiek met 4 systemen als uitgangspunt.