We leven in een tijd waarin we op allerlei manieren verleid worden tot verschillende diëten. Dieet goeroes strijden om onze aandacht voor de beste verkoopcijfers. Verder is Voedingsadvies een populair fenomeen. Ortho-monoculaire supplement of voeding adviezen, diëten op maat om af te vallen of aan te komen, bulking en cutting zijn in mijn praktijk veel gehoorde uitspraken. Opvallend is dat heel veel mensen de basisregels van voeding niet of nauwelijks begrijpen en daardoor hun gestelde doel niet behalen.

Hoe gaan we jou helpen

Jij krijgt de basis uitgelegd over voeding, wat voeding eigenlijk is en wat het allemaal doet. Hoe je voeding kunt gebruiken om je doelen makkelijker te behalen. Doelen zoals afvallen, aankomen, slaap verbetering of gewoonweg een hogere belastbaarheid creëren waardoor het leven makkelijker wordt. Voeding is meer dan een dieet wat domweg voor jou gemaakt wordt door een ander. Wanneer jij begrijpt wat je eet, waarom je eet, hoeveel je eet en op welke momenten je eet krijg jij controle over de weg naar jouw doel. Daarmee vervang je diëten voor een levensstijl en kun je voeding gebruiken om te voeden in plaats van te vullen.

Wat kan Paramedisch Centrum Drechtsteden voor je doen?

Tijdens een intake bij Paramedisch Centrum Drechtsteden onderzoeken we jouw huidige begrip van voeding en luisteren naar je wensen. We stellen een plan op voor het verbreedden van jouw kennis. We maken samen een inschatting voor de aantal consulten. Tijdens de vervolg consulten monitoren we samen of we je nog op andere manieren kunnen ondersteunen. Op deze manier zit je lekkerder in je lijf en helpen we je stevig staan.

Wat kan paramedisch centrum Drechtsteden voor je doen?

Tijdens een intake bij paramedisch centrum Drechtsteden brengen we je basisspanning in kaart door jou beweegpatronen te testen. Op deze manier zien we hoe functioneel jouw beweegpatronen zijn. En welke patronen verkeerde beweegpatronen zijn. Op deze manier komt ook verkeerde basisspanning in bepaalde delen van het lichaam in het zicht.

Naast manuele therapie stellen we een op maat trainingsprogramma op om je beweegpatronen te resetten. Door middel van dit programma krijg je weer correcte beweegpatronen, waardoor je weer makkelijker en krachtiger kan bewegen en meer energie overhoudt.