Onze filosofie is gericht op groei door persoonlijke aandacht. Door de lat op het juiste moment hoger te leggen, helpen we je in ons trainingscentrum te groeien met jouw persoonlijke doelen.

Jij bepaalt jouw doel, dus of het nu gaat om ondersteuning bij herstel, het verbeteren van je sportprestaties of richting geven als je nog nooit hebt gesport, wij helpen je groeien.

Wat zijn small group trainingen?

Om een goede persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan jouw doelen geven we trainingen in groepsverband op kleine schaal: de small group trainingen. De groepsgrootte van deze trainingen bestaat uit maximaal uit 8 mensen. Op deze manier kunnen we onze focus goed verdelen over iedereen die komt trainen.

Hoe gaan we tewerk?

We starten met een intake waarbij we je lichamelijke stand, eventuele beperkingen van je beweeg patroon en je motivatie in kaart te brengen. Verder spreken we af met welke regelmaat je bij ons komt trainen. Tijdens de training monitoren we jouw beweegpatronen en gaan we gericht aan de slag met het verbeteren hiervan.

Doelen als leniger, slanker, sterker, sneller starten voor iedereen bij een ander niveau maar in de basis moet iedereen een correct beweegpatroon hebben om oefeningen goed en veilig uit te kunnen voeren [zie beweegpatronen].

Jouw trainingsprogramma wordt ingericht op jouw belastbaarheid en de oefeningen in jouw programma zijn functioneel gericht op het behalen van de door jouw gestelde doelen. Wanneer de belasting en belastbaarheid in balans zijn beginnen we met complexere oefeningen en uitdagingen die jouw niveau verhogen. Zo blijf je progressie maken en voorkomen we blessures. Met jouw motivatie en onze ondersteuning helpen lekker in je vel zitten en stevig te staan.

Wat kan paramedisch centrum Drechtsteden voor je doen?

Tijdens een intake bij paramedisch centrum Drechtsteden brengen we je basisspanning in kaart door jou beweegpatronen te testen. Op deze manier zien we hoe functioneel jouw beweegpatronen zijn. En welke patronen verkeerde beweegpatronen zijn. Op deze manier komt ook verkeerde basisspanning in bepaalde delen van het lichaam in het zicht.

Naast manuele therapie stellen we een op maat trainingsprogramma op om je beweegpatronen te resetten. Door middel van dit programma krijg je weer correcte beweegpatronen, waardoor je weer makkelijker en krachtiger kan bewegen en meer energie overhoudt.