Om een goede persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan jouw doelen geven we trainingen in groepsverband, maar ook personal training.

Personal training

Personal training bij paramedisch centrum Drechtsteden

Onze filosofie is gericht op groei door persoonlijke aandacht. Door de lat op het juiste moment hoger te leggen, helpen we je in ons trainingscentrum te groeien met jouw persoonlijke doelen. Jij bepaalt jouw doel, dus of het nu gaat om ondersteuning bij herstel, het verbeteren van je sportprestaties of richting geven als je nog nooit hebt gesport, wij helpen je groeien.

Om een goede persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan jouw doelen geven we trainingen in groepsverband, maar ook personal training. Bij personal training gaan we één op één de diepte in. Bij deze sessies gaan we met focus het maximale uit je prestaties halen en gerichter op jouw doel af.

Intake

We starten met een intake waarbij we je lichamelijke stand, eventuele beperkingen van je beweeg patroon en je motivatie in kaart te brengen. Verder spreken we af met welke regelmaat je bij ons komt trainen.

Training

Tijdens de training monitoren we jouw beweegpatronen en gaan we gericht aan de slag met het verbeteren hiervan. Doelen als leniger, slanker, sterker, sneller worden starten voor iedereen bij een ander niveau maar in de basis moet iedereen een correct beweegpatroon hebben om oefeningen goed en veilig uit te kunnen voeren.

Jouw trainingsprogramma wordt ingericht op jouw belastbaarheid en de oefeningen in jouw programma zijn functioneel gericht op het behalen van de door jouw gestelde doelen. Wanneer de belasting en belastbaarheid in balans zijn beginnen we met complexere oefeningen en uitdagingen die jouw niveau verhogen. Zo blijf je progressie maken en voorkomen we blessures. Met jouw motivatie en onze ondersteuning helpen lekker in je vel zitten en stevig te staan.